Reviews

Wat een prachtige plek! En wat een bijzonder verblijf. Alles klopt. De inrichting van het kerkje, de rust en de ruimte. We hebben veel foto’s gemaakt en herinneringen. Wij gaan het kerkje zeker aanbevelen en komen graag weer terug.

Veel respect hebben wij dat jullie het kerkje met zoveel zorg hebben weten te behouden. De liefde voor het gebouw is in de details te proeven en daar hebben wij van geprofiteerd.

Herfstvakantie in het Westerkerkje was een feest. Heerlijke wandelingen gemaakt op het landgoed Eese, tamme kastanje geraapt, paddestoelen gezicht en in de vroege ochtend twee herten tegen gekomen. Nachts hoorden we ook twee uilen. We hebben genoten met de kinderen van alle uitjes. Erg leuke tips allemaal! Wij komen graag een keer terug het was genieten van van deze bijzondere plek!

Voor ons als 70 plusser was de vide een te grote uitdaging om te gaan slapen. de trap was te steil voor ons. We hebben prima geslapen op de goede slaapbank! We hebben genoten en van het comfortabele aangename huis, we voelden er ons thuis. We hebben kennis gemaakt met een mooi stukje Nederland.

Het Westerkerkje heeft ons precies gegeven wat we nodig hadden. SFEER, WARMTE,RUST, EN GEZELIGHEID. Een fijne uitvalbasis om dit deel van Nederland te kunnen ontdekken. Overijssel, Friesland Drenthe.

Wat een warm welkom. We hebben genoten van de rust en vele kilometers gewandeld in deze prachtige omgeving. We hebben ons helemaal thuis gevoeld, er is werkelijk aan alles gedacht.

Het was geweldig alle rust die we zochten hebben we gevonden. Hoe heerlijk is het om wakker te worden met het gefluit van vele vogels en de geur en warmte van een knisperend vuurtje! In 1 woord zalig!

Wij hebben genoten van deze knusse plek gelegen temidden van een wijde prachtige natuur. Wandelen in de Weerribben en Wieden. Fietsen langs gezellige steden en dorpjes, door bossen en langs weilanden met schapen en lammetjes ganzen en kuikentjes. Volop Leven! We denken met een warm hart terug aan onze dagen in het Westerkerkje.

Lief mooi zacht Westerkerkje Wat ben je mooi rood Bedankt voor alle nachten dat we in je mochten slapen eten en vuurtje konden maken.
We hebben genoten van alle kleine en grootste ontdekkingen.

Rondvliegende spreeuwen, de buizerd, vossenholen op de eerste tropische dag. We hebben gretig gebruik gemaakt van de verrekijker. Schitterend om de reeën in het veld te zien, hoe de grote waken over de kleinen. Fietsen, wandelen, de buurt verkend en ook genoten van de stilte van het kerkje. De geschiedenis laat zichzelf proeven. De rust en eenvoud brengen Puurheid terug. Niet worden geleefd maar leven op je eigen ritme.
Het is een Hyggelig huisje, volgens de Deense leefstijl, gezellig en puur.

Wat een fantastische plek hebben jullie gemaakt. We hebben enorm genoten van de rust en de natuur. Het allerliefst Reetje in de weilanden, het roodborstje nestje onder de overkapping, de fluisterende vinkjes, de nachtegaal en specht teveel om op te noemen. We hebben volledig kunnen ontspannen hier. Dank voor lief presentje Wij komen zeker terug, tot snel.

Einde midweek veel te kort! Wat moet je toevoegen aan al die mooie ervaringen op de vorige blz. Het is een echt geschiedenis- van - het- kerkje-boekje- geworden. De feiten over vroeger, de omgeving kolonie-geschiedenis, natuur, bewoners van het kerkje. dankzij de boeken en blaadjes die in het kerkje lagen.
Wij hebben genoten van alles en het uitzicht, de inrichting, binnen en buitenkant de rust en de prachtige afwisselende omgeving. Het is een lieve bijzondere plek!

Complimenten voor de inrichting stoer en origineel! Wij komen terug om weer te genieten van dit unieke plekje. Gisteravond nog een paar keer een bosuil horen roepen, het vuurtje stoken buiten was erg leuk en lekker warm!

Wat een uniek plekje. Overal is aandacht. Met zorg ingericht!

Impressie van dit bijzonder plekje:
Ontbijten met uitzicht op herten
Bullerjan aan, wijntje erbij
Heldere nacht :Sterrenpracht!
Rust en onthaasten in een gezellig volledig verzorgd en idyllisch kerkje

Wat jammer dat het zo snel voorbij is gegaan. We hebben geweldig genoten. Een perfecte locatie om onze vrienden te verassen. We hebben uren aan de stamtafel goede gesprekken gevoerd en spelletjes gedaan. We hebben de TV niet gemist! Waar we wel wat moeite mee hadden waren de hoogte verschillen in het kerkje van de vloer. Het kerkje is heel sfeervol aangekleed al met al een heerlijk weekend. Wij gaan het aanbevelen bij anderen.

Wat een prachtige plek en wat een sfeervol met stijl ingericht huisje. We hebben genoten van de Bulderjan met een boek en een glas wijn.
Heerlijk om direct vanaf het kerkje een prachtige wandeling over het landgoed te kunnen maken.

Wat een prachtige pand is het Westerkerkje en wat sfeervol verbouwd en ingericht. Goed bestek, mooi servies, goede complete set pannen, fijne bedden goede badkamer met stripdouche… kortom eigenlijk is er goed over nagedacht om de gasten een prettig verblijf te laten hebben.
Aan de overkant een prachtig gebied om een wandeling te maken, vanmiddag 3 herten gespot. Gisteren naar Kale duinen (appelscha geweest, verrast worden door een geweldig afwisselend gebied en omgeving.

Wij hebben hier in jullie smaakvol ingericht kerkje genoten van de rust waar we aan toe waren. De kachel heeft hier zeker aan bijgedragen. Verder zijn er niets te kort gekomen, alles was aanwezig en in goede staat.

Wij hebben het hier fijn gehad zo stil buiten en nachts zo fantastisch donker, zo hoort het te zijn! Zoveel mensen schrijven, je komt tot rust daar helpt geen tv ook aan bij. Klasse!

De ruimte binnen in het kerkje is mooi ingericht rustig en gezellig. Er waren boeken en spelletjes. Het leek mij zo heerlijk om op de “verre” picknicktafel in het weiland te ontbijten in de opkomende warme zon. Helaas was het net te koud voor.

Het Westerkerkje, zowel van buiten als van binnen in een woord GEWELDIG

Dank voor weer een geweldige week op dit zoals iemand het noemde Gouden Plekje!

Zodra we de deur open deden was het helemaal goed. Wat een heerlijke sfeer. We voelden ons er direct helemaal thuis.

Wij hebben het erg naar het zin gehad in jullie prachtige kerkje. Wat een fantastisch gebouwtje en ook de inrichting is zeer inspirerend.

Zon, rust, schaapjes weids uitzicht prachtige wandelingen en mooie fietsen hier en herten gezien.en dat alles vanuit dot Westerkerkje dat knus en gezellig is. Daar wordt een mens blij van!

Wat een geweldige ervaring was het om te overnachten in het Westerkerkje. Prachtige gebouwtje mooie geschiedenis, sfeervolle inrichting en inderdaad de ideale plek om even niets te hoeven, te ontspannen een goed gesprek te voeren, ook tijdens de afwas.